IK ZOEK ZORG
 
Als u of één van uw familieleden door ziekte van zorg afhankelijk wordt, heeft u ineens uw handen vol om goede thuiszorg te regelen. Wij van Triple AAA Care Benelux zien het als onze taak onze cliënten te begeleiden in dit traject en voor u -en in overleg met u- de zorg hiervoor al naar gelang uw wensen uit handen te nemen.
 
Zo adviseert Triple AAA Care Benelux u bij de keuze voor een Persoons Gebonden Budget (PGB) of Zorg in Natura. De stap naar 24 uurszorg, nachtzorg of andere zorgmomenten nemen wij zorgvuldig met u door en daarop afgestemd, starten wij het zorgtraject voor u op. Triple AAA Care Benelux beschikt hiervoor over een groot team aan gekwalificeerde, professionele en betrouwbare zorgverleners.
Helpenden, ziekenverzorgenden, verzorgenden-IG en verpleegkundigen. Uit ons bestand stellen wij gericht op uw zorgvraag een persoonlijk team voor u samen. Professionals met als doel uw thuiszorg zo aangenaam mogelijk uit te voeren.
 
Wij beschikken tevens over de mogelijkheden om voor u, indien u dit wenst, aanvragen te regelen, budgetbeheer en administratie te voeren.
 
Neem voor een geheel vrijblijvend gesprek contact met ons op. Dat gaat eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen. U mag natuurlijk ook telefonisch contact opnemen. Onze adresgegevens staan op de pagina contact.
 
Naam *:


Adres *:


Postcode *:


Plaats *:


Telefoon *:


Email *:


Ik heb hulp nodig bij *:


Mijn beperkingen zijn *:


Ik heb al zorg via:


Ik wil:


Zorg in blokuren
Nachtzorg
begeleiding / ondersteuning
24-uurszorg
: